crew2..(:

17 Jun 2010

jahitan dikaki ayah. huuu.

ini la jahitan dikaki ayah. panjang jugak.
belum bukak lagi ye. insyaAllah, jumaat ini boleh bukak kalo la luka tersebut tidak merah-merah lagi.
kepada yang xtahu, last two week my dad kemalangan.
bukan kemalangan jalan raya, tetapi kemalangan ini berlaku dipejabat beliau.
ketika itu pekerja di tempat beliau tengah servis senjata. then, orang tuh tertekan senapang itu kemudian peluru tersebut kena dekat betis beliau, before nih, kalau nak servis senjata tuh hanya pakai peluru kosong, kali ni peluru yang ade isi pulak. so, kene la bedah. tapi lame jugak ohh. risau den. huu.
oh ye, my dad keje dekat syarikat Safeguard di petaling jaya.

tu la my dad cakap, dulu keje polis xde pulak kene peluru. keje kat sini kene peluru pulak.
nak buat macam mana kan. perkara nak terjadi.
alhamdulillah. ayah suda pulih sepenuh nye.

da esok, die berniat nak amik moto kesayangan die kat opis.
ntah macam mana la keadaan moto tuh. yela, da 2minggu tersadai ditengah hujan and panas tu.
confirm moto xleh start. kene manje2 kan dulu.


okay. well dad, welcome to work next week.
heee.



Tiada ulasan: