crew2..(:

24 Ogos 2010

makin dekat nak balik, makin banyak keje pulak. huhu.

salam readers.=)

tinggal lagi 11 hari nak balik. yeahhh.
sukee.
xsabar nak abis minggu ni. cepat la abiss. huhu.

tadi i berbuka bersama budak-budak kelas bahasa arab.
memang okay la. makanan pon okay. sodaappp.
pas tu, ade pulak presentation dalam bahasa arab.
jenis 10 makanan dan 10 minuman.
aiyooo. i memang xreti nak sebut la.
kumpulan i je yang xwat. kelakar sungguh. group lain sume wat comey2.
i ngn aini rilek je. tak buat 1 benda pon. just jumpe nama makanan n minuman tapi kami xtulis atas kertas mahjunggg. hehe.
nasib baik ustazah okay. dia suh anta minggu depan. fuhhh. legaaa.

tapi, minggu ni i kene present tamadun islam. takotnyeee.
ptg tadi jumpe ustaz.
die cakap kene present betul2. kalo x, nanti die suruh ulang present.
tu yang xnak tuu.
macam mana ni. takot la pulak nk present. huhu.


tapi i akan cuba yang terbaik. memang pasti guguppp.
aisshhh.
macam mana nak hilang rasa gugup ye?
huhu.



1 ulasan:

[z@ck] berkata...

nk hilang gugup senang ja.time present jgn tgok muka dorang.tgok la dinding belakang audience..tak pun pakai la spek sapa2..biar kabur pandangan.

hihihi