crew2..(:

31 Disember 2010

suka. duka. tahun 2010.


dah nak abis dah tahun 2010.
sekejap je rase.

2011 pulak menjelma. =)


macam-macam peristiwa berlaku dalam tahun 2010.
suka. duka. dan sebagainya.
tapi suka la paling banyak daripada duka.
hehe

suka :

1. alhamdulillah, family ku semakin hari semakin bahagia. macam-macam aktiviti keluarga dilakukan untuk mengerat lagi hubungan.
2. my encik ridzuan sudah biasa dengan family i. my parent hepy i dengan dia. thanx ibu, thanx ayah. merestui hubungan kami. =)
3. hubungan i and encik ridzuan semakin hari semakin bahagia. alhamdulillah. tiada apa-apa berlaku. harap seterusnya kekal begini.
4. pada tahun ini jugak i tamat pengajian dalam Diploma di Politeknik. alhamdulillah, lepas abis je belaja terus dapat sambung di peringkat Degree pulak di UTHM.
5. tahun ini jugak, i dapat kawan baru. hehe.
6. hasrat nak henpon baru tercapai. thanx ayah!

banyak sebenarnya. malas nak taip. hehe.

duka :

rasanya tak de kot. hehe.
mungkin ada tapi tak simpan dalam hati pon kalo apa-apa berlaku. tu yang tak ingat tu.
hehe


azam 2011 pulak

1. nak jadi lebih berjaya dari sebelum ni.
2. krus!! haha

 tu je yang terlintas. hehe.


kalo inginan tu banyak lah. hehe.
macam-macam nak ni.
=)


hye! umor i nak masuk 22 tahun dah ni.
ooemmgii.
i sudah makin besar.

target 24 tahun kawen. haha. belum pape dah pikir pasal kawen kan. hehe.
encik ridzuan, sila kumpul duit cepat.
lagi 2 tahun nak kawen ni. hahaha



Tiada ulasan: