crew2..(:

03 April 2011

selesai jugak akhirnya. ;)

assalammualaikum semua! ;)

akhirnya kurang sikit beban dikepala ini yea kawan-kawan.
sebab, projek membina menara sudah pon selesai dan telah pon diuji.

lepas ni tak de la serabut lagi da kepala ni. hehe.

jommm kita layan gambar. ;)
 mata sepet diwaktu pagi. sebab tak cukup tidooo. kene bangun awal pulak tuu.
huuuu.


 that men is my team. he is from Yaman.
so, kene speaking la untuk komunikasi.
kadang-kadang pon tak pahammm. buat-buat paham ajoo. haha.

 i'm with the tower.
okay, i nampak gemokkkkkk.
huuu.


next, testing time! ohhh. time ni la scaryyy sangat. sebab takot runtuh sebelum masa nya.
huuuu.
load antara 8kg until 15kg okay.
between tu tak boleh runtuh yea. nanti fail. huu.
model kita tu kene runtuh selepas nilai 12kg until 15kg.
sape berjaya runtuh, kira pemenang lah.

 he putting the load. kami sume takot nak letak.
sebab takot roboh. kang kecewa pulak kannnn.
huhu.

okay, selesai letak semua load. tapiiii, tak runtuh pulak.
terlebih kukuh okay model kami ni. huuu.
so, kami tak menang.

tapi puas hati sebab tak runtuh. just goyang-goyang ajoo.
ada group yang lebih sedih, sebab sebelum load 8kg model dah runtuh.
memang agak kecewa lah jugak kan.


okay, itu saja aktiviti saya hari ini.

;)

Tiada ulasan: