crew2..(:

01 Mei 2011

yeay! tiket bas sudah beli. menghitung hari nak balikkkk. ;)

assalammualaikum semua!

selamat petang. ;)

hari ini korang buat apa cuti-cuti ni?

saya baru je lepas bergayut dengan ibu,
ibu saya hari ini pergi ke pesta buku dekat PWTC tuuuu.
huhu. jelessss. saya dah lama teringin nak pergi tauuu.
tapi tak rezeki lagi nak jejak sana. hukhukhuk.

encik ridzuan saya pulak, dia balik Kuantan.
 hari ni pergi ke Jom Heboh dekat Kuantan tuuuu.
saya jelessss lagikkk. sebab tak dapat nak berjalan-jalan. huuuuu.

tinggallah saya kebosanan disini. huhu.

today saya nak cerita tentang jumaat lepas.
nak update cerita ni semalam lagi. tapi laptop kesayangan saya ni buat hal pulakkkk.
alih-alih saya tutup dan terus tidoooo.
buat sakit hati jeee. huhuhu.

jumaat lepas, lepas je abis paper CE tuuu kami terus keluar ke BP.
semangat nak balik kan. tu beli tiket awal tuuuu. hehe.
walaupon paper tak abis lagik.

saya beli tiket pada 12/5 tuuu.
saya still ada paper pada waktu tu.
malam tu pulak baru pulanggg.
yeay. excited tauuu. tak de nak tunggu esoknya nak balik.
hehehee.

bas pilihan saya adalah,
Transnasional.
sebab apa saya pilih bas ni???

sebab,
bas tuuuuuu aje yang menghala ke Putrajaya.
hukhukhuk.

saya nak merasa jugak naik bas lain, tapi malas nak menyusahkan ayah saya untuk menjemput saya dekat terminal yang jauhhhhh.
huhuhu.

 tak sabar nak balik bila tengok tiket ni.
cepat lah 12hb.
hehe.



selepas beli tiket tu, kami menuju ke KFC.
hehe.
yummmmyyyyy.
 ini adalah minuman saya.
sedap jugakkkk.
;)

saya pilih chicken chop ini.
sedap jugak.
tapi, ayam dia tak de la besau mana. huhuuuu.


lapar lah pulak tengok gambar ni.



8 ulasan:

SofieyAzwa berkata...

Awat ramai kate KFC Chicken Chop x sedap.. Sofiey x rasa lagi. ;(

liena berkata...

nanti sofie rse la. hehe.

xde la sedap mana. tapi bolehhhh la. heee.

amna berkata...

wah, seronoknya nak balik kampung.. hari2 duk tgk tiket tu tau, mesti makin rindu family ^^

smile always :)

liena berkata...

hehe..a'ah. rindu kt famly nih. tak sabar nk abes paper cepattt. hehe

Cik E berkata...

sangat bersemangat ye liena..jgn dok ingt balik je kang tak dpt pokus exam..ceeh..hehe..

HonEyBuNNy berkata...

nyum3...

itu la...tetiba lapar chicken chop tau..nyum3...

liena berkata...

cik E: tu laahh, kang tak fokus pulak. hehe. rumah dah panggil nih. haha.


honeybunny: hehe. nyummm3. pergilah mkan. hehe

eintanliana berkata...

ak pun da makan..sangat kecik itu ayam..xsyok..makan kat grato lagi best..huhu