crew2..(:

13 Jun 2011

hye! ;)

assalammualaikum semua!

fuhhhhh. fuhhhhhhh.
macam berabuk pulak belog i nih yea.
hehe.

okay, sekarang nih memang jarang giler nak update.
huuuu.

so, today just nak tayang gambar taska ajer. heee. 
.
.
.
.
.
.
.
.
ini bahagian depan yer. kira ruang utama lah.
taska nih, tak de lah besar mana ponn.
kira okay lah.
.
.
.
.
.
.
kat bawah ni pulak bilik untuk budak umur 1tahun lebih until 3tahun.
sangat nakal ini budak.
suke bergaduh, tolak-tolak, gigit lagi.
aishhhh.

stresss makcik menjerit ajer tauuuu.
heee.
hilang suara merdu i nih.

i amik gambar nih time mereka tidur.
11pagi until 2.30ptg.
lama kan?

memang best giler jadi budak nih. tidooo aje kejenye.

sambil dorang tido nih, i pon join la sekali.
tapi setengah jam jer lah i tido.
hehee.

.
.
.
.
.
.
.
me with adam.
comel budak nih.

tapi, nakal okay. suke kacau orang.
kita nampak die duk diam ajer, nanti senyap-senyap die kacau orang okay.
tolak-tolak lah, ape lah.

poning kepala den.
huuuuu.


menjaga anak orang nih memang kene banyak sabar ajer lah.
masing-masing de perangai sendiri.

aishhhhh.
huhu.


Tiada ulasan: