crew2..(:

15 September 2011

siaran langsung dari KKP. hehe.

assalammualaikum semua! ;)

okay, hari ni baru kesempatan nak update blog kesayangan ini. sebab esok kelas saya lambat. hehe.

line dekat kolej kediaman perwira (KKP) nih agak slowwww. so, untuk online tu agak terbantut jugak lahhh.

jadi dengan tak sengaja nya saya terbawak broadband kesayangan ayah saya ke sini.
hehe.

tapiii, saya hanya dapat menikmati online secara laju dan cepat selama seminggu ajerr. huhu.
lepas nih, kena lah pulang ke tuan nye.

kebetulan, minggu ini cuti 3hari kan. lagipon masih mood raya kan. kena lah balik. sebab nak pegi open house dan beraya. hehe.

.
.
.


hari ni. UTHM telah mengadakan majlis jamuan raya untuk tahun ini.
makanan yang diberi agak banyak jugak jika dibandingkan dengan tahun lepas.
agak jauh jugak lah nak pegi ke tapak jamuan nih. sebab dikawasan yang baru siap.
jenuhhhh betol nak berjalan.

universiti saya ni makin besar. makin hebat. hehe.

kena beratur sangat panjang untuk mengambil makanan. huhu.
masa ini, makanan belom diagihkan. lambat betol.

* masjid baru UTHM dekat belakang tuuu. cantikkkk tak? ehe. belom operasi lagik.
.
.
.
.
 last,

 makin tembammm. baru beberapa hari duduk dekat batu pahat nih.
huhu.


Tiada ulasan: