crew2..(:

04 Oktober 2011

busy. busy. busy. ;(

minggu ni dah mula busy.
sabtu ni dah mula test. huhu.


terima kasih yang sudi blog i yang tak seberapa ini yerrr. ;)

nanti bila i dah free, i akan jenguk blog kalian okay.

update pon nanti, tengoklah macam mana. hujung minggu ni ker.
kalau sempat. heee,


wish me luck. walaupon baru ujian 1 tuk semester nih, hehe.


4 ulasan:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

mmm...jangan lupa update blog....ye! upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

man berkata...

try the best...

fiQ'Ra berkata...

jalan jalan ke blog kamu~ =)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

ieyza afieyna berkata...

gudluck ;)