crew2..(:

02 Oktober 2011

hostel tak best langsung!

duduk dekat hostel perwira nih tak best langsung.
ini tak boleh, itu tak boleh, semua tak boleh.
jadi apa yang boleh???
huhu

dah la nak pegi kelas pon kena berebut. sebab bas lambat.
ehhh, hello. kami bayar. jadi jangan la lambat.
kelas pukul 8, pukul 7.30 pon tak sampai lagi.
pe cer?


tetiba semalam nak pegi beli makanan tengahari kat luar hostel pon kene tahan okay.
pakguard suruh patah balik amik matrik card.
what the h........!

selama ni tak penah pon beli makanan kat luar kene pakai kad matrik.
ini boleh bawak kemarahan ni.
apa motif buat macam tu eh?
tak de motif kot. saje nak menyusahkan orang.
huhu.

parking kat sini pon tak boleh. kena saman okay.
aihhhh. sticker tak keluar lagi. tak kan nak saman dah kot?

yuran hostel pulak mahal. tak berbaloi dengan keadaan tempat yang dapat ni. patutnya kena murah lagi. below rm400. ni tak. servis bukan baik sangat ponnn.
wireless pon sempot.

lainlah hotel tun fatimah n tun dr ismail tuuuu. mahal dorang berbaloi apa yang diterima. huhu.


ni rasa nak duduk luar nihhhhhh.

sabar. sabar. 


semester depan memang confirm nak duduk rumah sewa.
;)




2 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

sabar je lew!

liena berkata...

tu lahhh. sabar aje laa ni. huhu