crew2..(:

22 Oktober 2011

wahai henpon kesayangan kuu..........

assalammualaikum semua. ;)

hari ni baru sempat nak update blog.
anyone miss me?????

hahaha.
perasan lebih.

hari ni nak mengadu ajer. huhu.
saya sangat sedih, sebab henpon kesayangan saya nokia E71 ni buat hal sekarang.
hari-hari kena charge bateri dia. bila charge tu, walaupon semalaman, bukan penuh pon bateri tu. yang naik dua bar jer. ulang lagi, DUA bar jer?????? 
kejap jer dah kong.


bila orang call, tak boleh angkat. memang confirm henpon tu mati. terpaksa la cucuk charger dulu.
sedihhhh betol. mesej jer boleh.
macam mana nak jalan jauh kalo macam ni. orang memang tak boleh contact saya yerrr.

rasa nak campak jer henpon tuuuuuuu ke laut.

pakai henpon ni baru setahun lebih. tak kan dah rosak kot?
aishhhh.
ke bateri die memang dah rosak????





ni makin membuak-buak nak beli henpon baru.
ohhh samsung galaxy S II.

berangan lahhhh kauuu lina. macam la kaya sangat.



Tiada ulasan: