crew2..(:

11 Disember 2011

geofest 2011.

 assalammualaikum semua.
;)

happy weekend!

okay, today nak update tentang Geofest yang i wajib kene join.
sebab, dari sini akan menolong kami semua untuk lepas dalam subjek Geoteknik.
huhu.
sangat susah okay subjek ini.

overall event tu, tak berapa bagus sangat
management tak smooth.

itu senior kami yang handle tu.
memang tak puas ati sangat lahhh.

hadiah pon entah pape.
ade ke patut kena tempah?
hoho, ni first time i dengar.
lawak betol.
sijil pon kene bayor.

padahal, kami dah bayar kot 1 group rm50.
semuanya ada seratus lebih group.
mana pergi duit kami?

poster pon kena bagi balik. ntah pape ntah.
padahal kita bayar tuu.
bukan duit org sponsor ker ape.

at least ada sijil penyertaan pon dah kira okay dah tuu. tak de lah rasa sakit ati sangat.
ni yang menang jer boleh TEMPAH sijil.
yang tak menang ni nak bagi apa?

not fair at all semua ni.


tapi yang paling kesian, bila ada penceramah jemputan,
hampir satu dewan tido.
sebab penat sangat.
mereka tahu kebanyakkan ada yang tak tido malam tu tuk siapkan report, model dan lain-lain.


patutnya tak payah penceramah jemputan pon tak pe kot.
kesian mereka yang datang dari jauh, tapi tak semua dengar apa yang disampaikan.
tak ke mereka rasa, buang masa datang sini?

 ini pas.
ehh. ada pas.
hehe.
masa ni dalam dewan.

saya and kak yana comel.
dekat booth kami.
;)

ini model kami.
comel tak?
hehe


gambar dari henpon jer pon.
memang tak banyak.

dekat kamera orang banyak laa.
hehe




Tiada ulasan: