crew2..(:

19 Disember 2011

hangout with girlfriend! ;)

assalammualaikum semua.
;)

wahhhh. sudah lama tak update blog.
lately ni sangat busy.
huhuhu.

minggu ni ada test lagik.
aihhhh, nak abis semester pon ade test.
budak-budak lain dah boleh senang ati dah, sebab kelas tak ada.

seronok betul.
huhu


on sunday, saya and akak-akak saya pegi enjoy.
hehe.
maklomlah, nak release tension sikit.

kami pegi Square One saja.
nak melalak sekejap.
wahhhh, 20 lagu nyanyi. penat dah anak tekak. hehe.

lepas tu tengok-tengok kain baju. waahhh. cantik-cantik semuanya.
geram tengok. hehe.

jomm, layan gambar.
;p
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dalam karaoke.
;)

lepas tu pegi makan.
mula-mula makan nasi ayam penyet dekt Square One tuu.
dah la mahal, sikit pulak tu.
tak pelah, dah rezeki kat situ.

lepas tuuu,
kami menuju ke Domino's
hehe.
perut puaka semua ini.
;p
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bergambar di Domino's pulakkk.
;)


.
.
.
.
.
.
.
.
ini pilihan pizza kami.
sangat sedapppp.
lama dah tak makan Domino's.
;)



minggu ni boleh balik rumahhhhh.
yeay! ;)



2 ulasan:

♥♥ arabella ♥♥ berkata...

sedapnye pizza uh, ujan2 nh lapa lak..hehe;)

liena berkata...

hehe. yummmy. mmg sedap makan ujan2 nihh. ;p