crew2..(:

10 Januari 2012

mencari idea. ;)

assalammualaikum. 
;)

hari ni cerita tentang sweet-sweet lagik. hehe.

sejak-sejak ni memang hari-hari mencari idea.
hehe.

so, i bercadang mau DIY mini pelamin nanti.
sebab i de tanya quotation about mini pelamin dengan vendor-vendor tertentu.
harga boleh tahan laaa.
bajet mau below rm250 jer.

so, memang tak de la kan mini pelamin dengan harga begitu sekarang.
pakai pon sejam dua jam jer.
baik buat sendiri.

beli bantal, beli kain tuk buat background, bunga-bunga sikit.
baru berapa jer.
nanti boleh recycle balik.
;)

jimat bajet. baru untuk tunang jer.
kehkehkeh.

mini pelamin tuk nikah nanti kite upah la vendor sekali tuk pelamin besau.
hehehe,

so, idea sudah ada sikit-sikit.
bila dah start cuti nanti kita fikir lebih banyak lagikkk.
wink3.
;p

kita guna konsep paper latern ini.
sweet sangat.
;)




gambar semua dari pakcik google.
;p


nanti misi mencari paper latern ni.
;)



6 ulasan:

shark berkata...

gambr 1st tu cam menarik jer
colourful
nmpk meriah.

cik violet berkata...

mariahnya tunang if nak buat mcm gamba2 tu..hehe

liena berkata...

hehe, kawen nanti boleh la buat meriah macam dalam gambar. hehehe.

Ardini Humaira berkata...

cantiknye... bahagia kalau dapat buat cemni :D

liena berkata...

hehe. comel kan kak. lina ske. hopefully menjadi la lina nk buat nanti. hehe

muncitzzz =) berkata...

meriah..haha