crew2..(:

13 Mac 2012

tiada tajukkkkk. huhu

tak tahu nak update ape masa ni.
lagipon sekarang makin busy.
story tu banyak. tapi malassssss.
mood nak update sudah kuranngg.
:(

nampak sangat blog ni terabai.
kesian blog saya.
maaf yea, tuan mu ini sangat malassss.
nanti tuan mu rajin, dia akan update yeaa.
hehe.


minggu depan dah mula test.
huhu.

tapi kenapa mood tak de lagi ni.

otak ni  asyik fikir rumaahh aje. huhu.
.
.
.
.
.
.
tahun ni, ramai betul kawan-kawan mendirikan masjid.
waahhh, bestnyeee. tapi sayangnya sorang pon saya tak pergi. tu yang tak best tu bila kawan kahwin, kita tak datang. takot pulak masa kenduri kahwin kita, dorang tak mau datanggg.
bukan sengaja tak nak pergi, tapi komitmen dengan study. sangat busy di hari minggu. 
huhu

hopefully mereka sudi lah datang ke kenduri kahwin saya nanti.
hehe.

tiap bulan ada kawan yang kahwin, tak tahu la mana satu yang saya bolehh pergi nanti.
tengok kelapangan. kalau tak, tak de rezeki saya untuk ke majlis merekaa.
huhu.
kalau sya cuti tak pe jugakkk, boleh la pergi.
kalau tak, saya hanya mengucapppp kan:
.
.
.
.
.
.
.
.
.


 selamat pengantin baru kawan-kawan.
semoga perkahwinan kalian diberkati.
;)





Tiada ulasan: