crew2..(:

31 Julai 2012

mungkin terlalu awal kott.

walaupon dikira terlalu awal nak buat itu ini.

aahh. tak kira. kena mula jugak sikit-sikit.
nanti tak de la kelam kabut.

ye dokk?


sebenarnya tak tahu nak mula dari mana ni.
maklomlah, tak ade pengalaman pon dalam family ni.
kira yang pertama laaa kot.
hehe.


bila tengok list-list yang perlu buat, arrghhhh. banyaknyaa.
sempat ke tidak agaknya?

masa pon cepat jer berlalu sekarang ni.
pejam celik pejam celik, haaaa. da tiba masa yang dinantikan.
huhu.

kena bahagi masa lagi, time study, time enjoy lagi.
huhuhu.


bukan senang nak kawen ni kan. macam perlu buat.

otteke?
huhuhu



benda pertama yang dilakukan, pilih warna tema.

setakat ni, warna tema untuk akad nikah  nanti je dapat pilih.
yang lain tak tahu lagi nak wrna apa. hehehe

overall, warna biru menjadi pilihan
sebab apa tak pilih warna putih?

sebab, nanti nak recycle balik baju tu susah. kang ia duk dalam almari ajeeee.
kan sayang tu, buat mahal mahal tapi pakai sekejap ajee.
membazir jugakk. huu

kalau kaler lain, boleh pakai pegi kenduri ke, buat baju raya kee.
orang bukan tahu pon tu baju nikahh.

hehehehe.

one of he fevret colours is bLue. 

sejuk mata memandang.
hehehe.




;)



lepas raya boleh la misi mencari kain
bulan berapa nak shopping tu tak tahu la kannn.
hehe.







1 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

buat slow2.. baru tak kelam kabut nanti hehe