crew2..(:

16 September 2012

my weekend ;)

assalammualaikum semuaaa
;)

sangat seronok bila cuti 3 hari ini.
dapat lah jugak balik ke rumah manis rumah.
hehe.

sementara minggu terakhir raya ni kan,
maka open house sangat banyak diadakan, termasuk la rumah den sendiri.
hehehe.

sabtu adalah open house rumah saya.
yeay, kawan poli and kak yana datang.
tenkiuuu semua.
;)

my encik tunang jer tak datang.
dia keje.
sob sob sob.

gambar kami bersama. waahh. sudah 2 tahun tak kumpul ramai macam ini.
rinduuu sangatttttttttttttt.
;)
harap selepas ini harus berjumpa ramai-ramai macam ini.
hehe.



hari ini pula,
open house di kawasan rumah.
ada 5 buah rumah.
memang penuh la perut den ni ha nak sumbat makanan.

rasanya da naik 5kilo ni.
hahaha.

balik Parit Raja kena diett.
heee

tak banyak pon gambar.
ini saja yang adooo.






isnin pula kena balik Parit Raja.

sebulan lagi baru balik rumah. cuti raya haji.

wuhuhuhuhu.


;(



Tiada ulasan: