crew2..(:

18 Februari 2013

dah 7 bulan tunang, baru dapat album. sob sob sob.

akhirnya penantian telah berakhir.

ceeehhh,
poyo sangat ayat tuu.
hahaha.

actually, 
gambar dari OP selama ini memang tak dapat lagi.

satu apa pon taraaakkk.

nasib baik my cousin ada amik gambar duluuu.
tak de la kempunan sangat nak tengok gambar time tunang kannn.
hahaha.

so, masih boleh bersabar lagi.
sebulan dua boleh la kan nak sabar.
berbulan bulan memang tak dapat lah kan.

tapi sebenarnya masih sabar lagi.
dengan harapan.
hahaha.

lastly, this week baru dapat.
mesti lah hepy kan.
padahal dalam hati dah geram.
tak pe, rezeki kami lambat nak dapt album.

redha.
huhu.


the outcome quite okay laaa.
better than nothing kan.
haha.

meh la nak tepek beberapa gambar.
dah basi dah pon kalau nak letak banyak lagi.
hahaha.

sebelum ni pon dah tepek dah.
cukup lah tuuu.
 .
.
.
.
.

 .
.
.
.
.

 .
.
.
.
.


.
.
.
.

dalam gambar agak bercahaya la jugak.
mungkin my attire, my room n my mini pelamin dari warna yang lebih kurang.

so, cahaya tu lebih.

and i look orange!
hahaha.



counting counting the month!

can't wait for that day.

teeheeeee.







5 ulasan:

Siti Asiah berkata...

sweetla...:)

Princess Feyqa berkata...

orange pon still comel :)

liena berkata...

hehehe. tenkiuuuu :)

missGogreen berkata...

cantik :D
salam kenal dari b2b jgk..
http://cikgogreen.blogspot.com

liena berkata...

hehehe. tenkiuuuu. salam perkenalan ;)