crew2..(:

15 Februari 2013

random.

assalammualaikum semua. :)

bersawang sangat blog nih. lama tak update.
hehe.

okay, disebabkan malasssss sangat kan,
kita buat 1 entry ajooo.

dasar pemalas.
hahahaha.

.
.
.

last saturday, which is 9 feb.
kami attend ke E-day one of our besties.

time ni lah dapat jumpa ramai ramai setelah tamat diploma duluuu.
sekarang masing masing ada kerjaya.

rindu merekaa.
sob sob sob.
 inilah cik darah manisss.
iena.
congrats yang, 
:)

 kamiii.
;)

lepas ni jumpa di majlis kahwin pulak yeee.
hehehe.

.
.
.
.
.

the next day, sunday
ada family day.
my mom sides only.
hanya adik beradik saja.

tempat yang dituju tak de la jauh mana.
dekat jee. 
di Port Dickson.
hahaha.

 masing masing sudah lapar.

 my sister. me. my lovely makteh
:)

belah malam pulak kami BBQ.
kami hanya tidur semalaman saja di PD.
 the food!
sangat banyak.



monday. check out.

the last day.
masa untuk balikkk.


.
.

dan pada belah malam isnin tu pulak,
i pergi ke Kuantan.

uwaaaaaa. tak cukup rehat.
dah la dalam bas kurang menyenangkan.
sob sob sob.

that night, tido di rumah bakal mertua.
:)

the next day, encik tunang bawa i ke rumah kawan i.
tujuan datang Kuantan pon sebab kawan i bertunang.

cik jaja sibukkk suruh datang.
rindu katanya.
wahahaha.

i pon datang lah, memandangkan masih cuti lagi ni.
kalo tak, tak dapekkk la.

 cik jaja. me. cik darah maniss. eyka.

setelah 7 tahun tak jumpa.
masing masing membesar dengan jaya nyaaa.
hahaha.





ada 3 hari saja tinggal baki cuti.

lepas ni kembali busy laaaah.
hukhukhuk.








Tiada ulasan: