crew2..(:

09 April 2013

random :)

assalamualaikum semuaaa.
:)

dasar pemalas nak update banyak kali. hahahaha.
ini cerita ahad, isnin, selasa.

memandangkan cuti seminggu ni memang tak lekat dekat rumah la kan.
merayau je keje nyaaaaa.
hehe.

sabtu lepas sudah selamat tempah baju nikah for him
legaaaaaa dah.
bukan senang dia mau datang sini. busy memanjang ajoooo.
kan sayang? hehehee
 si dia sudah membesarr.
hahaha.
bahagia sangat ye sayang.
happy nak kawen yeeee. hahahaha.


hari isnin pulak pergi ke SPA.
dekat Bangi ajeee.
lega rasa badan ni kena urut. 1st time urut kan. memang sakit la lepas abis SPA tuuu.
hahaha.
pengalaman sangat bessttttt. lepas ni nak pegi lagi laa. encik tunang sponsor pleaaseeeeeeeeee! hehehe.
my mom cakap awal nak buat semua tuuu. tapi tetap nak jugakkk.
takot tak de masa dah nanti. dah la stay jauhhhh kt johor tuuu.
hukhukhuk.
 harga not bad.
berpatutan lagi. hehe. 
ohh yee, dapat tahu SPA ni pon dari blogger famess tuuu. FL. teeheeeee.




dan semalam pegi jalan jalan.
ffuhhhh. penat gilerrr.
dari jalan TAR, ke BB.
tenkiuuu makteh belanja. lepas ni belanja laagii.
hahahaha.


.
.
.
.
.
.
.
.
next,
settle HIV test.

nervessssssssssssssssssssssss.








Tiada ulasan: