crew2..(:

28 April 2013

site visit punya cerita. :)

assalamualaikum :)

ini cerita jumaat lepas.
dah basi dah pon lina oiii.

1st time diri ini drive ke JB. selama ni encik tunang yang drive kan.
hehehe.

tujuan utama pergi ke JB untuk melawat tapak. untuk subjek Lestari.
lepas tu ke IPK untuk subjek Management pulak.
ffuhhhh. penat woooo.

bila beritahu ibu nak pegi ke JB, mula la ibu cakap nak jumpa Due la tuuu.
padahal niat nk pegi buat keje okaaay.
hahaha.
encik tunang bukan ada masa ponnn. dia la paling sibukkkk. hehee

kami menuju ke Nusajaya.
agak cantik jugak tempat dia.
so, green.

rekabentuk bangunan sangat cantikkk. tenang aje bila berada di kawasan sana.

jom tengok gambar. haha.

memandangkan berurusan dengan kerajaan, maka, ia sangat leceehhhhh.
sebab apa?
kami sampai disana dalam pukul 11 pagi.
awal tuu.
tapi, memandangkan hari jumaat maka lawatan bermula pukul 2.30
perrgggh.
lama jugak nak membazirkan masaaa.
 masa itu emas tahu.

kami ke Puteri Habour.
tempat ni agak baru la jugak.
kurang orang pon ye.
so, boleh la daripada tak de tempat nak lepak.

kami saje yang pergi. wakil kumpulan aje.
kalau semua, memang ramai la.
:)

 okay,
sini banyak hello kitty.
bila masuk kedai ni, wowwww. banyaknya mainan.
hahaha
seronok pulak kiteeeee.

 ini kakak ku suka berposing.
hahaha.

okay,
dah abis masa untuk lepak lepak.
kita kembali ke bangunan yang nak dilawati tuuu.

 ini la bangunan nyaaa.
cantikkan?
nice view.


lepas tuuuu
dalam 4.30 ptg baru menuju ke tapak bina.
tempat encik tunang keje duluuu.
nasib baik sepupu sorang ni ada haaa.
boleh la cerita serba sedikit tentang site.
huhuhu

 tenkiuu sepupu.
walaupon ko suke buli aku.
hahahaha.

opssssss.
sory intan, tunang hang ni ada dalam blog aku pulak.
hahahahaha.




2 ulasan:

muncitzzz =) berkata...

haha...xpe lina...market sikit..wakaka

liena berkata...

hahaha. dia ni dah terlebih market dahh.