crew2..(:

28 April 2013

tak tahu nak letak tajuk apa

assalamualaikum semuaaa :)

fuhhh.
dah seminggu lebih tak update. 

banyak benda nak diupdate sebenarnya. tapi bila cerita dah lepas, malas pulak nak taip.
hahaha.

dasar pemalasssssss.

nak hujung bulan 4 dah ni.
kejap sangat masa berlalu.
bulan depan dah presentation PSM II
i'm not ready for that. hujung bulan 5 adalah sangat scaryy!
sample banyak lagi tak testing nihhhhhhhhh.
huhu.

see, ni baru suku aje tauuu dari jumlah sample sebenar.
okaay. nak nangissssssssss.

think positive.
dengan harapan ia akan abis testing dalam masa dua minggu lagikkk.
wuuhuuuu.
.
.
.
.
.
mari kita senyum walaupon dalam kepala ni banyak sangat kejeeeee.



the happiest part is,
next wednesday boleh balik.
yeaaay!

can't wait for that day.
miss my hometown so much.
walaupon 2jam setengah je pon, rasa macam jauh jugaakkkkk.
wuhuhuhu.



and of cause,
the election day.
1st time utk election.
excited sikit la kannnn.
hahaha.


nasib baik alamat ic sudah tukar. dapat pon betol betol sekolah dekat dgn rumah.
:)


buat lah pilihan yang bijak.
pilihan kita menentu masa depan negara.
:)





Tiada ulasan: