crew2..(:

04 Jun 2014

check up 7 bulan :)

assalammualaikum semuaaaa.

hari ini buat check up untuk 7 bulan.
alhamdulillah semua okay.
baby pon dalam keadaan ok. posisi yang betul.
risau jugak kalau baby songsang.
wuhuuuu.
injection kancing gigi pon dah selesai untuk dua kali.
kebassss tangan.

tapi, berat badan naik 5kg dalam sebulan.
aiyoooooo.
rasanya tak la makan banyak pon.
tapi entah la, dari mana entah naik banyak tu.
doc suruh minom air gulaaaaa sebelum puasa.
huhuhu.

redha la kena minom pon. nak buat macam mana.
berat naik banyak sangat.
huhuhu.

check up bulan depan kena jumpa pakar pulak.
sebab dah nak dekat due kan.
hopefully baby sentiasa dalam kedudukan yang betul.



* sekarang ni pening kepala nak pilih nama baby.





Tiada ulasan: