crew2..(:

18 Jun 2014

hampir complete!

assalammualaikum semuaaa. :)

sekarang dah tengah bulan dah.
kejap ajeeee masa berlalu.

tak lama lagi bulan ramadhan.
insyaAllah tahun ni dapat la berpuasa penuh.
jika diizinkan.
:)

sekarang dah pon week 31.
ada 9 minggu lagi nak jumpa my little caliph ni.
lebih kurang dua bulan ajeeee ni.
hehehe.

sekejap sangat masa berlalu.
Alhamdulillah, kesihatan sekarang pon okay.
baby pon doing well in my womb.
aktif sangatt. hehe.

encik suami pon dah balik ke tempat kerja dia.
uwaaaaaaaaaa.
jauhhhhh sangattt.
nasib baik baby behave.
tenkiuuu baby.
bulan 8 nanti kita jumpa papa.
:)

barang baby pon dah hampir complete semuanya.
baju baby dah settle.
baru nak gigih mendobi baju baby.
orang lain time sekarang ni dah ready dah beg dalam kereta.
kita rileks lagi.
hahaha.

cuma tak settle besen mandi dia jee.
hehehe.

untuk mama pulak memang tak ada apa-apa lagikkk.
mama masih memikir nak guna set berpantang apa la nanti.
kalau boleh tak nak lah yang banyak pill.
penat woooo nak menelan banyak-banyak. kang tak konsisten pulak makan.
kot terlupa ke apa kan.
hehehe.


wahai anakku,
sila jangan keluar awal sangat yeee.
seminggu sebelum due date pon dah kira ok dah tuuu.
hahaha

:)





1 ulasan:

misz sheyla berkata...

kite pakai tanamera kot nanti... sebab die xde yg mkn2...de air tea je..yg lain semua set utk luaran....