crew2..(:

27 Jun 2015

LANGKAWI 2015

assalammualaikum semuaa.

hari baru nak update tentang bercuti awal bulan hari tuuu.
hihihi.

bercuti kali ni last minit punya planning.
tetiba ibu nak pergi pulokkkkk.

so, kita ikot aje laaaa kan.
tak nak tinggal rumah orang lain syok cuti, kita pon nak join jugeek.
hehehe.

tapi, kami bertiga aje naik flight.
nak drive jaaauhhhh tu memang takkk laahh.
kalau encik suami ada tak apa la jugeeek.

kami pergi pon lewat sehari dari yang lain.
mereka naik kereta kena la gerak awal kann. banyak tempat persinggahan.
so, kami di Langkawi hanya 2 hari ajooo.
hahahahaha.

jadilaaaaaah.
asal addoooo.
gambar pon tak banyak.
tak banyak pon tempat kami pergi kali ni.

jomm layan gambar tak seberapa ni. hehe

yeeeaaaaayyy! Ammar dah sampai Pulau Langkawi.
untungggg laah awak anak. kecik-kecik dah banyak bercuti.
hehehe

the next day pulokk,
kami ke Cable Car.
berbanding tahun sebelum ini, tempat ni memang banyak dah berubaaaah.
dekat atass tu pon masih ade renovation lagi.
tak dapat lah nak jalan atas jambatan tuuuuu.
jauh benooor kena menapak.
tak larat laaaa.

pelancong memang ramai. cuti sekolaahh kan.
tunggu la giliran duluuuu.

posing satu kali!
hehe

yeeaaay. Ammar naik cable car.
behave anak mama ni. rileks ajooo.
hikks

 ini bergambar di stesen tengah.
hahaha.
tu ajeee gambar yang comey.


boringg kan?
hahahaha

nasibbb laaaaa.
hehe








Tiada ulasan: