crew2..(:

26 November 2015

cuti-cuti : PERTH Day 2 - Mandurah & Kings Park

assalammualaikum.

kita sambung cerita cuti lagi.

jangan bosan yeee?
banyak part lagi ni.
hahahaha.

settle pergi Busselton dan Bunbury,
kita ke Mandurah pulokkkk.

kita naik cruises.
tengok ikan dolphin.
hahahaha

excited la jugak bila datang sini.
yela, selalu tengok dalam tV aje ikan tu.

tapi tak berapa banyak la ikan.
ikan malu-malu.

naik cruises ni $28 untuk dewasa.
sambil tengok ikan, dapat jugak tengok rumah mewaaahhhh.
perrghhhh. setiap rumah ada private boat masing2
kayoooooo.



tenang sangatttttt.

eeehh. nampak dah ikan dolphin.
memalu lak diaaaaaa.

hai handsome mama!
budak kena ikat dalam boba.
hahahaha

kesiannn dia.



dah settle tengok ikan, kita menuju ke Kings Park pulokkk.
tengok pemandangan bandar Perth.

Subhana Allah, cantikkkkk sangaaattt.

pandang dia kita boleh golek-golek.
buat cerita hindustan pon boleh.
hahahaha

BERSIH sangaatttt.


view dari atas.

encik suami dan Ammar tak adoooo.
sebab Ammar tengah tidoo kepenatan.
siaann anak mama penat yeee.

hehehe

tu saja aktiviti untuk hari ke 2. 
:)




Tiada ulasan: