Langkau ke kandungan utama

Catatan

Selamat Hari Raya 2020!

assalammualaikum.
lama betul tak sentuh blog ni. maklumlaaaah, dah tua ni makin malas pulak nak update. nak2 sekarang update instagram jeeee senang. hahahhaa.


tu je la kot, permulaan tahun 2020 ni. nak update lagi tunggu kerajinan. hahaha.



Catatan terbaharu

hello March!

assalammualaikum semuaaaa.
lama betul tak update blog kesayangan ni. hehehe maklumlaah, tak tahu nak cerita apa.

sempena bulan March ini, usia ku telah meningkat 1 angka. terasa tua betul. hahaha.
today i'm officially 27.
3 tahun lagi nak tukar 3 series. sobsobsob

semoga diusia ini akan lebih berjayaa dan dimurahkan rezeki dalam kehidupan ku.
moga tahun depan boleh tambah anak ke 2 pulak. hahahahaha

selamat ulangtahun kepada kuuuuuu.







welcome 2016!

assalammualaikum semua.
dah masuk 2016. selamat tinggal 2015.
baru nak update? hahahahaha.
ada suka ada duka sepanjang 2015. 2015 adalah tahun paling banyak bercuti. ke Sabah, ke Langkawi, ke Bukit Tinggi, ke Penang, ke Perth Australia syukurrr atas rezeki Allah dan peluang yang diberikan.
semoga 2016 lebih baik lagi.
insyaAllah.
sejak dah kahwin ni memang kurang berazam. tak ada azam pun. hahaha.
semoga tahun 2016 ada rezeki nak mengandung lagi. dah ready dah nak bagi Ammar adik. hahahaha.
ingin menjadi anak, isteri dan mama yang lebihhh baikkk kepada keluarga dan tahun ini jugak boleh pindah ke rumah sendirii tak sabarrrr nak ambil kunci. nak deco. excited!
semoga suamiku sentiasa dimurahkan rezeki. Amin.

ini gambar 1st vacation on 2016.
ke Melaka la kiteeeee. tu je dokek. hahaha.
next trip nak kemana?


tunguuuuuuuuu. hihihi