Langkau ke kandungan utama

Selamat Hari Raya 2020!

2020 family raya 
assalammualaikum.

lama betul tak sentuh blog ni. maklumlaaaah, dah tua ni makin malas pulak nak update. nak2 sekarang update instagram jeeee senang. hahahhaa.



tu je la kot, permulaan tahun 2020 ni. nak update lagi tunggu kerajinan. hahaha.




Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

hello March!

assalammualaikum semuaaaa.
lama betul tak update blog kesayangan ni. hehehe maklumlaah, tak tahu nak cerita apa.

sempena bulan March ini, usia ku telah meningkat 1 angka. terasa tua betul. hahaha.
today i'm officially 27.
3 tahun lagi nak tukar 3 series. sobsobsob

semoga diusia ini akan lebih berjayaa dan dimurahkan rezeki dalam kehidupan ku.
moga tahun depan boleh tambah anak ke 2 pulak. hahahahaha

selamat ulangtahun kepada kuuuuuu.







di UiTM Chendering..;D

patutye adik saye kne daftar 5hb..tp die dpt information bahawa kne dtar 4hb..nseb bek kami da berada di trggnu time tuh..;p sbb skrg nih kt hostel die kne dduk 4org 1 blik..dlu 3org sahaje..sbb jnior die da ramai.. patutnye UiTM nih kne besar kn lg tauu.. mybe mse akan dtg kott..
ini la kawsan asrama diee..bgunan seberang tuh dlu blik adik saye laa.skrg die pndah blok len..
ini lah blok die skrgg..kt level bwah tuh dak laki okk..jnior sajee..ats dak ppuan yg dduk..
ini la bilik dieee..yg da psg cadar tuh tmpt die laa..mcm smpit bukan?
see..die tgh kemas3..saye hanye tgkap gmbr aje..hahaha..
ini lah keje sayeeee..hihihi..;p