Langkau ke kandungan utama

hello March!

assalammualaikum semuaaaa.

lama betul tak update blog kesayangan ni. hehehe
maklumlaah, tak tahu nak cerita apa.


sempena bulan March ini,
usia ku telah meningkat 1 angka.
terasa tua betul.
hahaha.

today i'm officially 27.

3 tahun lagi nak tukar 3 series.
sobsobsob


semoga diusia ini akan lebih berjayaa dan dimurahkan rezeki dalam kehidupan ku.

moga tahun depan boleh tambah anak ke 2 pulak.
hahahahaha


selamat ulangtahun kepada kuuuuuu.








Ulasan

BIE MOHD berkata…
Happy Birthday To youuuu.. eh! kita sama umur lah!

Catatan popular daripada blog ini

cuti-cuti : PERTH Day 2 - Busselton Jetty & Bunbury

assalammualaikum.
sambungan cerita tentang bercuti lagiii. hahaaha
oh yaaaa. percutian kami ni 5hari 4malam. agak singkat sebenarnya nak menerokai daerah Perth ni.
tak dapat nak ke selatan Perth. situ lagiiii cantik dan tenang. next time laaaa. tunggu anak dah besar dulu. nanti repeat balik datang sini hahahaha.
hari ke-2
pukul 5 pagi dah gerakkkkkk. sampai sana 7pagi lebih.
kami menuju ke Busselton  situ femess dengan jetty. memang cantikkkkkk. ada kereta api pendek jugak.  $12 adult
cuba convert? tapi agak mahal la bagi banyak family besar ni. so, tak naik laaaa. tangkap gambar sudaaahhh. hahaha.
 ini laaahhh homestay kami! sangat selesa. cantikkkkk. kami pilih AYESHA HOUSE. acik hally sangat baaaiikkkkkkk. rumah ini milik orang Malaysia so, selesa la nak memasak semua.
menuju ke Busselton la kitaaaaa. perjalanan dalam 2jam lebihh. jalan clear, tenang.
aaahhh. semua tenang laaaaaah. hehehe.
daah sampaiiiii. masa untuk bergambarrr. hehehe





next, kita ke Bunbury
saja je tengok kawasan…

cuti-cuti : PERTH Day 2 - Mandurah & Kings Park

assalammualaikum.
kita sambung cerita cuti lagi.
jangan bosan yeee? banyak part lagi ni. hahahaha.
settle pergi Busselton dan Bunbury, kita ke Mandurah pulokkkk.
kita naik cruises. tengok ikan dolphin. hahahaha
excited la jugak bila datang sini. yela, selalu tengok dalam tV aje ikan tu.
tapi tak berapa banyak la ikan. ikan malu-malu.
naik cruises ni $28 untuk dewasa. sambil tengok ikan, dapat jugak tengok rumah mewaaahhhh. perrghhhh. setiap rumah ada private boat masing2 kayoooooo.


tenang sangatttttt.
eeehh. nampak dah ikan dolphin. memalu lak diaaaaaa.
hai handsome mama! budak kena ikat dalam boba. hahahaha
kesiannn dia.


dah settle tengok ikan, kita menuju ke Kings Park pulokkk. tengok pemandangan bandar Perth.
Subhana Allah, cantikkkkk sangaaattt.
pandang dia kita boleh golek-golek. buat cerita hindustan pon boleh. hahahaha
BERSIH sangaatttt.

view dari atas.
encik suami dan Ammar tak adoooo. sebab Ammar tengah tidoo kepenatan. siaann anak mama penat yeee.
hehehe
tu saja aktiviti un…