crew2..(:

07 Ogos 2009

daftar poli.

hoho. ari isnin ari tuh aku mula lah daftar poli.
daftar untuk l.i dan jgak pengajian sekali.
ohh. sangat penat aw. yela. tunggu lame tuh.
pegi kul 9 bis daftar kul 12. huh.
lame kot kan. patutnya daftar sekejap aje. huhu.

macam-macam masalah aww.
1st. masa beratur nak daftar tuh, da la lama nak menunggu alih2 de lecturer tuh nak slip exam masa sem 3 tuh. alamak. mana la aku nak bawak. aku tertinggal kat umah.
tapi, time aku lak tuh die nak. budak2 depan aku sebelum nih xde lak die nak. huhu.
terpaksa la aku naik kat atas pegi jumpe PA aku dengan muka xmalunya mintak lak slip exam tuh. huhu. pas tuh kene la beratur balik. huhu.
don't like laaaa.

pas da daftar tuh kene lak cari lecturer yang nak cek repot l.i aku tuh.
huhu. da la xkenal sangat. tapi tgk macam ok jea.
hopefully nnt time interview xde la die soal banyak sangat kan. hihihi.

pas tuh pegi daftar kenderaan lak. pas da selesai tuh balik la terus.
sangat penat lor.. huhu.









1 ulasan:

ienarina berkata...

u... mse ble u ambik pic ni?
x tau pun..asal x g tau awl2?
huhu...nsib baek still nmpk cun.hahaha....