crew2..(:

29 Ogos 2010

black and white contest. =)

salam readers. =))

i di tag untuk menyertai contest ini.
ni kali ke-3 xsalah nya i join contest. tapi, xmenang lak.
xde rezeki lagi. hehe.

contest ini hanya nak gambar saja.
mudah kan?

kat bawah ini adalah tentang contest ini.
baca la dulu. heee.
  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010.
  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit.
  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower.KLIK SINI
  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
  • Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
  • sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post ini.
kat bawah ni adalah gambar yang dipetaruhkan.
hopefully boleh menang la.
hoho. berangan. haha.

jom la join contest ini. dapat duit tauu. hehe.

saya nak tag sahabat saya.

3 ulasan:

~♥ iella ♥~ berkata...

cOmey gmbr..Hope menang..hehe

liena berkata...

hehe. insyaAllah. klo ade rezeki kak. =))

Tanpa Nama berkata...

dok menang pom...