crew2..(:

20 Ogos 2010

sori. beberapa ari ni xupdate. huhu.

salam readerss.=))
hoho. sori. suda lama saya tidak update blog kesayangan ini.
minggu ni busy okay. tadi baru je lepas test Geology.
weehuuu. ringan sikit beban.

tapi, agak sedih sedikit jawab test tadi.
sebab.
xdapat jawab full. huhu.
kecewa. sume da bace. tapi 1 apa pon xmahu keluar bila mau tulis jawapan.
aiyaakkk. asal ni.
hanya boleh berharap kat soalan buat graf ajee. teori punye soalan hancussss.
adalah jugak jawapan yang ditulis. tapi xlengkap laa. huuu.
dah la in english. mana la ayat tu la lekat kat kepala otak ni.
kalo b.m boleh la ingat. huhu.

mungkin masa kat poly dulu lain. sini lain.
dulu boleh la bawak toyol. kat sini xberani la pulak nk bawak. haha.
kang kantoi kang, tak pasal-pasal pulak. huhu.
debaran ujian 1 ni, macam mau duduki final exam okay.
bese nye i xde la rasa macam ni bila ujian ni. masa kat poly dulu rilek jekk.
kat sini gelabah nak mampusss. tido pon xcukup.
kejap bangun, pas tu tido balik. pas tu bangun lagi nak bace nota.
huhu.

nanti bulan10 ni ade ujian geology yang kedua pulak.
ujian 2 ni lagi la banyak bab masuk.
chapter 4 until 9 okayyy.
mati la i. mati la i. huhu.


arrrgghhhh. susahnye alam degree ni. =(
harap dapat lalui alam ni dengan sebaik-baiknya. huhu.

Tiada ulasan: