crew2..(:

20 Ogos 2010

yesss! 2minggu lagi. =))

salam readersss.=))

i tiap hari kira nak balik raye tauu.
tinggal lagi 2minggu je uolsss.
xsabarnyee.
cepat la 3 september.
heee.
padahal tiket bas xbeli lagi ni.
ini sume keje ayah i laaa. ntah die da beli ke belum.
die cakap nak beli through online sajooo.
tadi i tepon my dad, die cakap die baru nak booking esok.
esok? alahai. mesti da abiss kan. huhu.
ayah terpaksa la amik cuti ye pada 3hb september ini jemput anak kesayangan die.
haha.
kalo nak suh encik ridzuan anta balik kang, menyusahkan die pulak. huhu.
isshhh. my mom cakap jangan menyusahkan orang.
okay. saya xjadi nak menyusahkan die. =))

ayaahhhh. cepat beli tiket tuuu. nanti along xdapat balik rayeeeee. huhu.

tapi dalam masa 2minggu ni la banyak keje nye.
huhu.
xsuke. xsuke.
minggu depan i kene presentation tauu.
ohhh. itu la pekara yang i kurang sukee.
i memang xsuke present. sebab i ni jenis gugup. cakap mesti bergetar-getar la.
dan lagi satu confirm i akan cakap lajuuu punyeee macam keretapi yang express KLIA tuu. haha.
nasib la korang yang dengar nanti paham ke tidokkk. lalala.



esok tinggal lagi 13 hari nak balik.
weehhuuuu.



sekarang otak pikir nak balik je.
ini la nasib anak perantauan. haha.
poyo jek ayat.




Tiada ulasan: