crew2..(:

31 Ogos 2010

mekasih sayang untuk hari ini. =))

salam readers. =))

today, i rasa sangat bahagia.
sebab encik ridzuan bawak i jejalan.
ingatkan die xmau keluar. tapi akhirnye, kuar jugak.
hepinye. suke. suke.
=)
sementara encik ridzuan berada di sekitar Johor ini. boleh la keluar.
tahun depan xdapat la macam ni lagi.
sebab projek beliau di Segamat tu siap pertengahan bulan 4 tahun depan.
lepas ni beliau pulang ke KL. jauh la die dari i.
nanti makin rinduuu laaa. huhu. =(

tadi pegi ke Melaka. i mengedik ajak die pegi sana. saja je, nak jalan jauh pulak.
ngade-ngade kan?
huhu.
da memang sifat i begini. nak buat macam mana.
kekasih hati pon ikotkan saja.
sayang beliau lebih. =)
bahagianya bila dapat bersama beliau. hehe.

kami sampai di Melaka dalam pukul 2 petang.


1st, kami singgah di Dataran Pahlawan. cantik jugak tempatnya. maklumlah, da lama kot xpegi Melaka. macam-macam da berubah.
then, pegi jejalan kat belakang tu. bangunan-bangunan sejarah tu.
pegi jugak tengok menara taming sari tu. nak naik, tapi terasa mahal pulak. rasa membazir duit ajoo.
baik duit tu buat beli benda lain kan. =)


lepas da penat berjalan, kami pon keluar la dari shopping complex itu. ohh. ramai gile orang. maklum lah, cuti kan. memang penuh la. huhu.


pas tu kami balik, dan on the way ke balik tu, kami singgah berbuka di bandar Muar.
nama kedai tu, Medan Ikan Bakar Sabak Awor. ramai jugak orang.
banyak kedai disitu. tapi kami pilih kedai no. 2.
aiyooo. servis die manyak lambat okay. nasib baik rasa makan okay.
patutnya die sediakan la air dulu. tapi ni tidak, makanan pulak.
mungkin pekerja xramai kot. tu macam tu. huhu.



ini je makanan yang baru sampai. i and encik ridzuan berbuke buah jambu dulu. nsaib baik ado orang jual. kalo x, xtahu la nak buke ape. huhu.

lepas makan tu encik ridzuan terus anta i pulang.
kesian die, kene drive lama-lama.
sampai mengantok beliau. huhu.
risau pulak i tengok die, yela hari ni masa rehat beliau diganggu. huhu.
maaf encik ridzuan kerana kegedikkan girlfriend u ni. huhu.


alhamdulillah, beliau sampai Segamat dengan selamat. =)


i love u so much lalink. =)


Tiada ulasan: