crew2..(:

27 September 2010

urusan suda selesai. =)

salam readers. =))

hari ni i bangun pagi okay.
bangun pagi pon bersebab. kalo x, haraammmm nak bangun pagi. kecuali kalo ade kelas. hehe.

pagi ni i pegi uruskan PTPTN i tuu.
i kelompok 3.
so, pegi awal sebab nak settle cepat.
turun dari bilik pukul 7.20 pagi.
naik bas dalam kul 7.25 pagi kot.

ingatkan dalam dewan tu xde la orang lagi. konon-konon ingat kami la yang 1st sampai.
sekali tengok, amik ko, ramai jugak suda menunggu. kami dapat duduk di barisan ke-4.
orang PTPTN pulak, sampai lewat. dalam kul 8.30 pgi.
isshh. orang nak settle cepat, lambat pulak die datang. huhu.

neves jugak bile PTPTN datang ni.
yela, takot dokumen ade yang xcomplete la ape la.
risau jugak. kang xdapat duitt.
saya mau duit. saya nak beli barang. banyak benda yang nak beli ni.
hehe

alhamdulillah, nasib baik xde salah ape-ape.
and semua complete.

dan yang syoknye, today kelas i cancel.
ape lagi, petang tu bantai tido la. charge semula tenaga.
padahal bukan guna banyak tenaga pon pagi tadi.
tido adalah nikmat!
wahahaha.

kelas malam ni pon cancel. sukenyeee. hehe.


encik PTPTN, sila lah masukkan duit secepat mungkin dalam akaun sayepp ye.
saya mau shopping tauuu.
hehe.




2 ulasan:

eintanliana berkata...

taniah...leh blanje aku nant..hahahaha

liena berkata...

haha. ko yg ptt blnje aku okay cik eintan. haha.