crew2..(:

09 Oktober 2010

hebat betul adek-adek aku tu. aishh.

salam readers. =))

semalam i gayut dengan my mom.
and my mom pon cerita la perangai adek-adek i yang dekat rumah tu.

sapa lagi kan,
si irsyad and si aiman tu la. huhu.


korang nak tahu x, meh i nak cite meh.

budak dua orang tu da pakai handpon sekarang.
tapi, bukan la handpon baru.
xde masa nak belikan handpon tuk mereka. wat abis duit sajooo.
diorang pakai handpon lama i yang dulu. memang da rosak, sebab skrin gelap.
my dad anta kedai utk repair handpon tu.
and
my dad da siap belikan masing-masing number telepon.
arghhh.
baru budak lagi tu.
belum sekolah tadika lagi okay.

terkejut okay.

sorang baru umo 3 tahun. yang sorang lagi baru umo 5 tahun.
aisshhh.
ni la budak-budak sekarang ni.
kalo da sekolah xpe la kan.
ni sekolah pon belum lagi.


dulu i kecik-kecik xde pon macam ni.
masa tingkatan 1 baru la pakai handpon.
huhu.



hebat betul adek-adek aku tu.
huhu.


1 ulasan:

eintanliana berkata...

mmg sangat dasat n gempak x terkata..huhu..
n x elok utk kesihatan bg dak2 kcik pkai hp diawal usia..hikhik