crew2..(:

14 Oktober 2010

Personal Taste. =)

salam readers. =))

hari ni nak update tentang satu cerita yang i baru tengok dalam minggu ni la.

cerita
Personal Taste.
mungkin ramai da tengok cerita ni.
i agak ketinggalan.
hehe.

cerita ni sangat best. cerita dia lebih kurang macam cerita Full House dulu la.
dalam cite ni, hero die bukan artis. tapi arkitek. hehe.
xdela sebijik macam Full House tu.
yang sama, mereka duduk serumah.

hero n heroin die sangat sweet.
suke. suke. hehe.

sweet kan mereka? suke tengok dorang tau. hehe.

hero die sangat hensem.
awwwww. haha.
laki ini sangat sweet. lepas tengok cerita ni, i senyum-senyum tido.
teringat muka pelakon ni. sweet sangat senyuman die.
haha.

lee min ho kot nama pelakon ni.

kalo encik ridzuan tahu, bis la die jelesss.
hehe.

pas abis test math esok, nak tengok balik cerita ni.
nak tengok sampai lebam.
hahaha.


okay la. nak sambung study! babai.

Tiada ulasan: