crew2..(:

23 Oktober 2010

program anak angkat pd 16.10. =)


salam readers. =))

soty, suda lama xupdate. busy sangat minggu ni.
khamis lepas baru je selesai jawab test.
huhu.

okay, today i nak cerita tentang program anak agkat yang i sertai minggu lepas.

i menetap di Kampung Sungai Kluan Darat, Rengit.
kampung die sangat cantik. tenang aje.
teringat pulak atok n wan yang berada dikampung. huuuu.

okay la. layan gambar ye. =)
sebelum kami bertolak. muke x sabar nak jumpe family angkat. hee.
xde la jauh sangat. dalam 45minit je.

kami telah sampai.
di dewan kampung kluang darat.
dengar taklimat sikit.


yang baca doa tu, abah angkat kitee. hehe.
tuan haji maamor nama nye.
gambar lagi 1 tu, adek bradek angakt kite.
hehe

petang tu pulak, ada gotong royong.
tanam pokok dan kemas masjid.
sangat seronok bile berkerjasama ni. hehe


lepas dah siap semua, kami main game pulak dengan penduduk kampung.
dah lama tak main macam ni.
seronok. hehe.

malam tu ade persembahan. tapi gambar pulak xdoo.

pagi esok nya pulak, erobik. hehe.
kami buat poco-poco. hehe.

selepas erobik tu, kami pegi melawat perusahaan kuih cakar ayam
sodapp. lama xmakan. hehe.
kami tengok cara-cara mereka buat.

tara. ni la kuih nye.
mak angkat kite bekalkan kite kuih ni. dah nak abis da pon. hehe.


dalam pukul 2 tu, kami semua suda berangkat pulang.
sedihhh meninggal kan orang kampung.
sekejap sangat bersama mereka.
1 malam mana puas. nak buat aktiviti bersama keluarga pon xsempat.
huuu.
bergambar dengan penduduk kampung. =)

bersalaman dengan mereka sebelum berpisah.
huuuu.


terima kasih kepada semua penduduk kampung kerana sudi menerima kehadiran kami ini walaupon sekejap. =)


Tiada ulasan: