crew2..(:

05 Oktober 2010

ragam-ragam di Singapore. =)


salam readers. =))

sory kelewatan update.
heeee.

eh. ade ke orang tunggu ko update liena? orang xheran pon laaa.
ahh. peduli ape kan, janji i update blog i ni.
hehe.

okay, today i just nak tayang gambar je masa i pegi Singapore ari tu.
gambar sorang-sorang xdo, sebab i xde kamera. ni pon tumpang kamera kawan.
huhu.

okay, jom layan gambar. =)



gambar kat atas tu, diambil sebelum kami gerak.
time ni bedak masih okay lagi.
huhu.



kat atas tu setibanya kami di Merlion Park.
ala. yang de patung singa tu.
hehe. kat kawasan ni banyak bangunan yang maju tau. canggih pulak tu.

ni gambar kat Arab Street. kat sini membeli belah aje.
i just beli keychain.
xde bajet sangat pon nak shopping.
huhu.



ini pulak dekat kawasan Universal Studio. kat luar je.
nak masuk dalam xmampu. mahal kot.
tunggu kaya dulu baru masuk la. hehe.
tempat pon cantik. sangat colourful.


okay. ni gambar dekat Sentosa Island. kat bahagian Imbiah.
sini ade la jugak game. i xmain pon. just tengok-tengok je.
baik main kat Malaysia je. ade jugak kan. hehe.


ini pulak masih dekat Sentosa Island. tapi bahagian lain. bahagian Siloso Island. sini ade la pantai nya. mat salleh pon ramai jugak kat sana. berbikini bagai. oarang laki suka la tengok.
haha.

time ni sudah kepenatan okay. tunggu masa tuk tengok Songs of the Seas.
ramai gila orang tengok.
tapi memang cantik la.

okay. last picture.
tunggu bas. mau pulang ke Malaysia.
sangat enjoy+penat gila.

esok pagi nya kaki sakit. sebab berjalan banyak sangat.
hehe.



Tiada ulasan: