crew2..(:

14 November 2010

makan steamboat. =)

salam readers. =))

tadi kami sekeluarga makan steamboat at Flaming restoran.
bersebelahan dengan Sunway Pyamid.
mula-mula my dad nak buat reservation, lepas tu penuh pulak.
so, kami try la usha tempat tu, kot-kot ade la kosongnya.
ternyata memang ado. saja je tau cakap penuh.
huhu.

1st time i makan steamboat ni. memang tak penah sebelum ni.
memang sedapp. harga pon berpatutan. makan lah kau bape banyak pon.
tapi i tak makan la banyak. kenyang kot. dah sumbat macam-macam.

itu nama restoran tu.

ini sebahagian makanan yang diambil.
1st round. hehe.
round lain tak ambik pulak gambar. malass. haha.

okay, ni sudah selesai makan. banyak kami makan kan? hehe.
my dad la paling makan banyak.
dia memang tak suke membazir duit dia, memang dia akan makan sepuasnya and berbaloi dengan apa yang dia bayar. cuma kami jek makan xbanyak mana. yela, kenyang kan. macam mana nak sumbat. huhu.
sory ayah kami tak makan banyak, lepas ni belanja lagi ye? hehe.

my family lepas makan. hehe.

me and my mom. time ni muka kekenyangan.
nasib bek comey lagi.
hahaha.
perasan gilosss.

my sis n my dad.
see, my dad still makan lagi time ni.
kami sume da stop.
hehe.

see, tak banyak mana pon i makan.
sikit je kan? hahaha.

muka time ni ntah macam ape ntah.
haha.


thanks ayah sebab belanja kami hari ni.
tapi sepatutnya si bazilah belanja tauu.
tapi, my dad baik ati nak belanja pulak.
selamat duit kau ye bazilah.
tak pe, next time makan tempat lain pulak.
hahaha.


Tiada ulasan: