crew2..(:

11 November 2010

nano white. =)

salam readers. =))

i baru je nak cuba produk Nano White ni. heee.
sebab produk yg i pakai sebelum ni tak berapa sesuai pulak sejak kebelakangan ini.
huhu.

mencii.

tadi pegi Guardian. so, i try la produk ni.
promoter tu cakap i xperlu pakai krim buat masa ini.
so dia syor kan pakai pencuci, toner and sunblock.

sunblock ni sangat penting okay.
nanti hitam la muka i kalo tak de protection. huu.

lari pulak encik ridzuan nanti kang tengok i hitam.
hahaha.

sunblock.
ini pencuci muka.
toner

okay. i harap pakai produk ni dapat la putih and bersih berseri muka i ni.
agak-agak dapat tak jadi cantik macam Diana Danielle ni?
hahahaha.




harap sangat dapat kulit cantik macam artis korea and jepun.
kulit dorang sangat bersih.
jelesssssssss.
huh.


2 ulasan:

eintanliana berkata...

nanti nk toray jugak la..kalu ok..bitaw taw shabat..kuikuikui..

Qyla Cherry berkata...

okay ke produk nie