crew2..(:

28 November 2010

outing lepaskan tension. haha.

assalamualaikum semua. =))

sabtu lepas. kira semalam la kan.
i and kawan-kawan pegi outing. hehe.
kami pegi BP Mall aje.
tu je yang senang nak pegi dengan bas.

firstly, kami semua pegi stesen bas batu pahat.
sebab ape kami pegi sane?
mesti la nak beli tiket bas.
kami tak sabar nak balik okay. hehe.
kami semua balik 1hb.

saya seperti biasa memilih bas Transnasional.
sebab hanya bas itu saja la yang berhenti dekat Putrajaya.
huhu.
bas lain non adoo.

saya and kak shie dalam bas U yea. kene naik bas dalam dulu sebelum nak pegi ke bas stand di luar U. huhu.


gambar masa beli tiket bas xdo. hehe.


kat bawah ni kami pegi karaoke.
ade hati nak karaoke tau, da la batuk. suara pon sekat-sekat.
ni nak nyanyi lagi.
lepas nyanyi tu, amik kauuu. sakit tekak ko. padan muke ko liena oiii.
hehe.

saya, kak shanta and kak ila.

sempat bergambar okay. hehe.




lepas karaoke tu kami pegi tengok wayang pulak.
memang kami release tension betul-betul la.
macam orang dah abis paper.
padahal belum abis lagi okay. hehe.
tinggal 1 je paper lagik.

kami menonton cerita Ngangkung.
overall, cerita die sangat kelakar okay.
gelak je. macam-macam gelagat. hehe.


sebelum masuk wayang, amik gambar duluu. hehe



dah puas release tension,
jom sambung balik study yea kawan-kawan.
mari kita belaja bahasa asing pulak.
jommmm.
=))

meraka semua amik mandarin.
saya je amik arab.
sebab saya daftar lewat, so semua sudah full!
huhu


Tiada ulasan: