crew2..(:

29 November 2010

sedih rasanya bila.......


assalamualaikum semua. =))

ntah kenapa ntah tetiba nak buat entry macam ni.
huhu



saya memang sedih sangat bila bercakap tentang kawan ni.
i mean, kawan yang penah kite rapat, sometime doing thing together.
siap tubuhkan nama group lagi.

there is no more fab6us for me.



i thought the relationship that have been made will be forever even we are not together.
like calling, sms, chatting and else.

but for me it's not be long.
for them, yes!

tak tahu ape salah i sehingga macam tu sekali.
rasa sedih sangat.
eehhh. why si polan didn't mention my name post?

walaupon i tengah belajar sekarang ni.
okay, i pikir positif " mungkin i tengah belaja kot. tu tak letak nama i sekali "

but at least if people mention my name, i know that people not forgetting me.
maybe si polan didn't remember me. and i'm not exist at all.
sedih sangat. terasa diri ni tak wujud sebelum ini.


i memang seorang yang tak banyak cakap.
bukan pendiam.
mungkin kurang peramah.


bila kita belaja sama-sama, pernah buat aktiviti sama-sama, dan lepas abis belaja tu hubungan kawan tu still ade. still tanya each other, tanya sehat ke tak. apa-apa kan.
then, kita akan rasa " ade jugak kawan ingat kat kite "

but why they never ask how my life going or else.
and said "tahniah liena, dapat sambung belaja, belaja betul-betul tau."
they not wishes me like that.

jeles jugak bila tengok kawan-kawan dekat U ni still contact each other dengan kawan-kawan rapat dorang dulu masa dorang belaja kat poly or somewhere else.
and they spend time and hangout together.


i tanya khabar dorang pon hanya tanya pada cik eintan liana.
sebab cik eintan liana rajin contact dorang.
sebab die banyak cakap. hehe.


to cik eintan liana,
thanx sangat-sangat sebab ko sudi kawan ngan aku ni.
aku ade ko je sebagai kawan baik aku.
yela, mungkin dorang tak suke aku. tu aku tak tahu la kan sebab ape.

aku sayang kau.
thanx for being such a good buddies to me.
=)



tak nak la pikir ape-ape dah.
buat sedih aje.


at least i have her as friend.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tQ makcik!


saya sayang makcik sebelah saya ini!




Tiada ulasan: