crew2..(:

01 Februari 2011

jalan-jalan cuci mata je. hehe

salam readers.

isnin ari tu kami adek beradek keluar.
kecuali si irsyad lah.

dia memang kena tinggal. dia tu jenis suke merayap.
kang hilang kang susah pulak. huu.

so, pagi tu kami pegi ke Poly dulu. sebab i nak amik transkrip i.

lepas tu, kami pegi ke Empire Subang.
sebenarnya i nak try makan Macarons ni. so, beli la jugak.
nak merasa kan. ramai yang cakap sedap. mestilah kene cuba.
hehe.

rasa dia no bad. okay lah. tak manis sangat pon. hee.


lepas tu pulak, kami menuju ke Pavilion.
my makteh ajak sama dengan beliau.

beliau belanja. best nyaaaa. hehe.
suke.
beliau belanja makan Fish Market Manhattan.
harga boleh tahan lah.

rasa makanan pon okay. cuma cepat muak sikit. sebab makan dia berminyak.
so, memang tak abis. tapau lah bawak balik. heee.


lepas tu, pusing-pusing Pavilion tu.
maklumlah, tak penah sampai.
hehe.


petang sikit, singgah Sg Besi.
jumpe makcik Intan tu.
hehe.

gambar kami sementara tunggu makcik Intan sampai. hee.



itulah aktiviti kami.
hasil carian tak jumpe ape pon untuk di borong.
huuuu.


so, memang tak shopping ape ponnn.

next time la pulak.

:)

1 ulasan:

Encik Blogger berkata...

takpe.. takpe.. window shopping pon besh..