crew2..(:

28 Februari 2011

ke Pasir Gudang lah pulak. heee.

assalammualaikum semua!
;)

ini kisah ahad lepas.
i dengan group i pegi buat survey di kawasan perumahan yang terletak di Pasir Gudang.
jauh kan kami pegi? hehe.

nak buat macam mana. jauh pon, jauh laahh.

oh, lupe nak cakap. kami buat survey ini untuk assignment kumpulan kami.
Hubungan Etnik.
tapi, kawasan perumahan ini majoriti melayu. ;)

kami pon buat lah bancian sedikit.

pukul 6petang baru dapat jumpe ahli JKKK kawasan perumahan tersebut.
sementara menunggu, kami pon berjalan-jalan lah.
hehe.





so, kami lepak di Jusco Terbau City.
hehe.
berjalan je lebih. buat keje nye kureeengg. hikhik.

biasa la kan.


next entry, letak gambar kami di Terbau City pulak.
hehe.


Tiada ulasan: