crew2..(:

08 Februari 2011

picnic di Port Dikson! :)

sabtu lepas, kami sekeluarga pegi ke Port Dikson.
saje je, dah lama tak pegi kan.
tapi memang banyak berubah lah.

dekat dengan kampung pon bukan selalu pegi.
hehe.

i and bajilah tak mandi pon.
memang la rugi.
tapi, esoknya nak balik U dah kan.
cuti pon dah abis, nanti kulit terbakar. and i jadi hitam. huuu.
muka i memang mudah terbakar.
duduk saje pon tangan i dah terbakar.
tu malas nak mandi tu.
kalo cuti lama boleh lah mandi.
sebab nanti boleh baikpulih kulit.
haha.

okay, next time cuti lama pegi PD lagi.

 before mereka mandi. heee.


 kami berdua yang hanya tengok mereka mandi.
posing lebih kurang sama lak tuuu.
haha.






 mereka yang mandi.
adik-adik i memang seronok. yela, jarang betul ayah bawak kami pegi mandi laut sekarang.

si irsyad pulak tak abis-abis telan air laut.
haha.
datang kat tempat i duduk, mintak air.



ini lah keadaan PD sekarang. dah ada payung okay. ada jugak tempat berteduh. hehe.
tapi kene bayar lah, bukan free.
semangat bawak tikar. nak feel duk tepi laut.
bila sampai sana, tengok keadaan sekarang macam ni. kira okay lah tu kan.


cuti lama nanti nak ajak family i pegi mandi kat Gambang lah.
hehe.
teringin dari dulu lagik.

:)

1 ulasan:

eintanliana berkata...

oii ko kne tag..p kt blog gua ye..hehe