crew2..(:

17 Februari 2011

tetiba tak ada mood. benci lah perasaan macam ni.


tajuk entry tahu nak letak apa.

sekarang, test Pembinaan sudah selesai.
tadi lecture sangat garang okay, sape yang pakai sandal tak boleh masuk. tapi, i slamber jek lah. before ni tak de pon macam tuuu. heee.


tapi, next week ade test lagik. huuu.


sekarang hati i masih tak tenang.
sebab i kecik ati dengan encik ridzuan tuuu.
huhu.

last tuesday kan cuti.
so, encik ridzuan pegi la melaka dengan kawan-kawan dia.
i ingatkan semua lelaki yang pegi.
geram okay, dia pon tak bagi tahu ade kawan perempuan pegi sekali.


patut lah, masa dia bagi tahu nak keluar tu, hati rasa lain macam.
kita seorang perempuan ni kan mempunyai naluri yang sangat kuat kan.
so, kita memang dapat rasa lah apa pakwe/suami kita buat kan.
lagi lagi kalau dia keluar dengan perempuan or else.
memang kuat la rasa tu.

walaupon kawan je, tapi tetap seorang perempuan.

yes, i memang cemburu. semua orang macam tu jugak kan.
at least, kalo dia bagi tahu, okay la jugak.
cemburu tetap cemburu lah, tapi geram tu tak de la sangat.

sakit hati den ni haaa. terluka.
nak bersabar or cool pon, kalo hati tak tenang tak boleh jugak.

i ni jenis jarang merajuk and kecik ati.
sekali dah tersentappp memang payah la nak baik balik.
amik masa la jugak.

i hate this feeling.

buat tak da mood aje.

argghhhhhh.

Tiada ulasan: