crew2..(:

05 Mac 2011

agak-agak dapat apa yea dari encik kesayangan. ;)

assalammualaikum semua. ;)


tak sabar nak tunggu hari ahad.
sebab, ahad pegi dating. hehe. seronoknyaaa.

tak tahu lagi nak pegi mana. mungkin ke JB kot.
tu je paling dekat dari Batu Pahat ni. hehe.

and esok dapat lah si dia belanja. weeee. encik ridzuan suruh i fikir nak makan apa esok.
tapi, i tahu nak makan apa.
huhu.

yang ada dalam kepala i ni, i nak rasa Tutti Frutti tu. hehe. hopefully dapat lah merasa esok. hehe.
for lunch pulak, no idea mahu makan apa. huu.
abis la i esok, encik ridzuan sudah pesan nanti bila dia tanya nak makan apa, jangan jawab tak tahu.
alaaaa. memang tak tahu nak makan apa ni. huuu.
;(

so, hari tu dia cakap nak bagi i hadiah seekor katak?
errr?
i cakap tak nak. geli okayyyy.

kalau katak comel macam katak bawah ni tak pe la. hehe.


agak-agak apa dia nak bagi eh?
tak sabarnyaaa.
hahaha.

;p

Tiada ulasan: