crew2..(:

15 Mac 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


kali ini i join lagi segmen Ben Ashaari ni. heee.

segmen kali ni, tentang blogger ikot negeri kelahiran.

mula-mula perlu kena tulis, 
Sila ceritakan latar belakang anda 

 dilahirkan di Seremban, Negeri Sembilan. tapi membesar di Kuala Lumpur. dan sekarang rumah saya di Putrajaya buat masa ini. hee. 

tapi kira anak jati nogori jugak esei ni. hehe

tahun ni umur saya baru 22 tahun. and masih seorang pelajar lagik. :)


Profesion anda sekarang ?

saya seorang student yang masih menuntut di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia.
belajar dalam jurusan Bachelor of Civil Engineering. ;)
tamat belajar dalam 2tahun lagi. sekarang di tahun 2 semester 2.


Blog favourite anda, kenapa ?

waahh. banyak blog fav saya ni. saya suka baca blog yang selalu diupdate.
antaranya kak zie, cik epal dan ramai lagi lahhh. hehe.
dari situ jugak, saya dapat kenal blogger lain. :)
sebab blog mereka best!
ayat pon sempoi-sempoi ajeee. hehe.

banyak lagi blog saya suka baca sebab saya suka tengok blog orang. kira mcam selalu jugak lah buat blogwalking. hehe.


Blog yang anda tak suka nak masuk, kenapa ?

saya tak suka masuk blog yang sangat berat. sebab lambat loading. maklum lah, internet kat tempat saya ni tak de la laju mana. huuu.


Impian anda terhadap blog anda 

kalau boleh kan, saya nak blog saya ni dikenali. itu pon kalau boleh lahhh. huu.
femes macam ben ashaari ni, macam cik epal, macam kak zie dan orang lain yang femes diluar sana. ;)
and saya nak jumpa ramai lagi kawan-kawan baruuu.

impian saya lagi, saya harap orang diluar sana suka baca apa yang saya tulis. ;)



itu sajeee. baaaiii. sekian terima kasih.

today is last day segmen ni. hee.




22 ulasan:

c-tea berkata...

hai..ct dtg dari blog saudara ben...sama lah negeri kite ni..hahaha....

akid berkata...

slm perkenalan dr blogger n.9! :D

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

armando_et berkata...

salam ziarah.. dah jd follower ke 136..huhuhu.. dtg dr blog bro ben td..

nadiemsharmz berkata...

salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

fashah84 berkata...

salam ziarah...

salam perkenalan dari saya..:-)

fashah84.blogspot.com

liena berkata...

waaalaikummusalam. ;)

haaii semua.!! hehe. nanti liena lawat blog kamu semua yeaa. ;)

salam perkenalan. ;)

solo molo berkata...

0rang k0lumpo datang menjengah...
eden suko makan masak l0mak cili api...
berp0loh-p0loh...

liena berkata...

hye! ;). singgah la lagi nanti. hehe.

haha, masak lomak cili api memang sodapp. ;p

Mamaleesya berkata...

org kolompo kg kat nogori melawat

http://diarialeesya.blogspot.com/

liena berkata...

hyee. ;)
okay, nnt kita singgah. hee.

ct N honey berkata...

samo tompek lah kita,ddk kat seremban.slm perkenalan

Diari-Selebriti-Mama berkata...

slmt bknalan..orang soghomban comel
singgah dari segmen BA.
n terus follow kamu liena^^

semoga barjaya menjadi civil engineer yo

jemput baca

sambal ketuk langkah demi langkah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

Dda Ly berkata...

:) datang visit orang nogori..:)

meh ke rumah..
~like mother like son~
keep in touch ye..♥♥♥

umi aiz berkata...

salam knjung blass org kg.

angah berkata...

jenguk2 blog awk nk cr knlan org senegeri :p

jmput folo sy pulak yer :)

http://blogakusukeatiakuler.blogspot.com

Siti Nurul Ain berkata...

singgah nak kona ngn cik liena nie ha..
jongok2 orang noghori!

hehee~~

blogwalking+commenting+following~

http://belog-sn-aieen.blogspot.com

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ berkata...

woot!! woot!! salam dan kunjungan dari blogger N9.. Salam perkenalan..

liena berkata...

hye semua! ;)
singgah la lagi blog liena yg tak seberapa ni. heee. selamat berkenalan semua.

;)

Kei Seichi berkata...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe berkata...

prince blogger kl...
selamat berkenalan ye...
jom jadi member nak???