crew2..(:

02 Mac 2011

Hepy Besday to Me. hahaha.


yeay. today is my besday. hehe.

semalam, my kakak semua buat surprise.
i ingatkan tak ade.
so, i pon get ready la nak masuk tido.

pas tu ada orang ketuk pintu bilik. sekali i bukak, terus dorang balik bedak.
abis la semalam bau bedak. hehe.
macam hantu je i tengok muke i.

tQ tu my akak semua. sebab buat surprise kat adik u all sorang ni. hehe.
terharu sangat.

dah lama tak kene macam tuuu. and celebrate dengan kawan-kawan.
hehe.

so, sekarang i sudah 22 tahun.
sudah tua. dah boleh kawen dah. hahahaha.
gatai pulak. 

ini lah my akak.
ramai kannn. hehe.
yang belakang tu bukan akak yea. haha.


luv u all. muaahhxx. hehe

terima kasih atas malam tadi.
;)

11 ulasan:

farah zahirah berkata...

hepi bufday dear :)

liena berkata...

tQ dear. ;)

Fizalinolie berkata...

Assalamualaikum Liena... Wah! Saya follow awak...Hehehe, tak sangka terus tgk gambar besday awk... tak terlambatkan saya ucapkan happy besday. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...Nanti senang2 ajaklah kawan singgah kat blog saya ek di : SAYA SUKA BERKAWAN

liena berkata...

hehe. terima kasih. ;)

IEZA berkata...

Akak pun baru bukak blog lina hari ni...Salam perkenalan lah ye...apa-apa pun belum terlambat lagi..akak nak ucapkan Birthdaykan!!!!Semoga Happy Selalu..muda lagi 22 tahun..jgn kawin lagi..Tunggu..matang dulu..he..3

Redbloodsnow berkata...

happy bufday, liena.
psstt..dik, ko dh terpilih menjadi follower pilihan akak.

meh terjah akak nyer review ttg blog ko..meh meh..hehe

-->> http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2011/03/reddish-follower-pilihan-swetty-liena.html

liena berkata...

kak ieza : mekasih kak. hehe. tu la, muda lagi. tak matang lagikk. hehe


kak zie : tenkiuu akak. liena dah terjah dah kak. mekasihhh. tak sangka akak jenguk blog liena ni. hehe.

tQ sis. ;)

KichiMachiko berkata...

happy bufffday dear liena..x lmbt g nak wish rite..nice blog..sudi2 le singgah blog akak yg still freshie g.

liena berkata...

kak kichi : tQ akak, tak lmbt pon nak wish. heee. okay, nnt liena singgah di blog akak. ;)

shah-kayrul berkata...

salam kenal...singgah dari blog redbloodsnow..

happy belated birthday

Salina Hj Ismail berkata...

happy belated burfday dak comelll:)