crew2..(:

15 April 2011

esok boleh balik! ;)

assalammualaikum semua! ;)

http://www.emocutez.com

dah tido kewwww?
hehe.

saya tak boleh tido lagi, sebab saya tak mengantok. hehee.
daannnnnn
saya sangat hepy.

sebab saya nak balik rumahhhh.
yeay!
suke. suke.
;)

http://www.emocutez.com

lagipon minggu depan dah mula study week.
eh. eh.
kejap je rasa semester ni. dah abis daaa.


tapi saya balik weekend aje. huu
saya tak boleh duduk lama-lama dekat rumah.
nanti saya tak study. nanti keje saya tengok tv ajeee.
maklumlah, dah lama tak tengok tv kann. huhu


so, kene lah paksa diri dan gagahkan diri balik johor hari ahad nanti.
nasib baik my akak-akak roomate ni tak balik.
bolehlah study sama. hehe.


thanx encik ridzuan, sebab sudi hantar saya balik nanti. hehe.
i lebiuuuu more lah! hehe
dan,
menjadi driver kesayangan saya. hikhik.


;)

http://www.emocutez.com

Tiada ulasan: